Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

 

Drage žene,

 

U svibnju nastavljamo s našim radionicama u veselom i, prije svega, lijepom tonu – čeka nas radionica šminkanja. Radionicu će voditi poznata riječka vizažistica, Romana Poropat, kojoj je cilj otkriti nam par trikova kako da same naglasimo ono najbolje na našem licu. Romana ima dugogodišnje iskustvo make-up artistice te održava u svom studiju indvidualizirane škole šminkanja za mnoge žene, a ovaj put dolazi k nama.

Ponekad nam treba dodatni poticaj da vjerujemo u sebe i budemo samouvjerene, kako bismo odlično odradile taj važan sastanak ili dugoočekivani spoj – a šminka može biti upravo jedan od tih alata.

 

Na vama je da donesete svoju šminku i jedno malo samostojeće ogledalo - Romana je veliki praktičar, stoga je poanta da ne morate ništa posebno kupovati već učite kako iz onoga što imate izvući najviše.

Radionica dnevnog make-upa u Klubu za žene će se održati u srijedu 16.05. u 17 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje).

Kako bi ovo zaista bila radionica, broj polaznica ograničen je na 12, stoga pozivamo sve zainteresirane na brzo prijavljivanje i rezerviranje svoga mjesta. Prijaviti se možete na našem webu

Predviđeno trajanje je 2 sata.

Vidimo se!

RADIONICA JE POPUNJENA!!!!
 

---
Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.
---
Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.