Nakon ljetnog sunčanja i opuštanja nastavljamo s novim radionicama u Klubu za žene.

Prva radionica donosi – ŠAH. Patricija Vujnović, šahovski FIDE majstor, članica ženske seniorske šahovske reperezentacije i članica Šahovskog kluba Liburnija iz Rijeke , te Daria Grgurić majstorski kandidat, članica šahovskog kluba Goran iz Vrbovskog, održat će predavanje o osnovama šahovske igre te o povijesti i položaju žena u šahu nakon čega će cure s vama odigrati simultanku, tako da ćete dobiti priliku i zaigrati s pravim majstoricama.

Radionica će se održati u utorak,25. rujna s početkom u 17 sati ,u prostorijama CTK Rijeka ( Školjić 6, prizemlje). Predviđeno trajanje radionice je 2 sata.

Igrajući šah kvalitetno provodite svoje slobodno vrijeme, a poznato je da šah potiče kreativnost, pamćenje, koncentraciju, te uči planirati i predviđati kao malo koja druga društvena igra.

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno znanje samo dobra volja, dobrodošle su i žene koji se žele okušati u nečem novom kao i one koje žele unaprijediti svoje znanje u šahu.

Možda ste baš Vi buduća šahovska velemajstorica :D

Broj polaznica ograničen je na 15, stoga pozivamo sve zainteresirane na brzo prijavljivanje i rezerviranje svoga mjesta. Prijaviti se možete na našem webu/ispunjavanjem obrasca u nastavku.

 

Vidimo se !

 

Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.
---
Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

PRIJAVNICA