Jako nam je drago da učenicima tijekom proljetnih praznika možemo ponuditi još jednu radionicu u sklopu Proljetne eko škole!

Radi se o radionici Mikrići koju ćemo provesti u suradnji s EM Tehnologijom Rijeka d.o.o.

Učenici će na radionici Mikrići izrađivati EM bio kugle koje će se nakon fermentacije bacati u more kako bi razgradile morski mulj kao i ostale uzročnike neugodnih mirisa. Tretiranje onečišćenog mora ovom metodom je u potpunosti prirodan i bezopasan proces koji će u konačnici rezultirati čistijim morem, bez neugodnih mirisa, mulja i štetnih tvari. Efektivni mikroorganizmi potpuno su prirodni i bezopasni za ljude, životinje i okoliš općenito.

Polaznici radionice prvo će naučiti što je to EM tehnologija, odnosno što su to efektivni mikroorganizmi i na koji način oni djeluju. Radionica je prvenstveno namijenjena djeci i mladima, ali na radionici mogu prisustvovati i roditelji.

Radionica će se održati u četvrtak, 17. travnja 2014., od 10 i 30 u Centru tehničke kulture Rijeka. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem maila hgalogaza@ctk-rijeka.hr ili na broj telefona 051/320-280.