Ljetna fotoradionica Hrvatskog fotosaveza za mlade „Istra – ambijent, kulturna baština“, održat će se u Puli od 9.-20. srpnja 2017.

 

Program radionice obuhvaća teorijska predavanja, tehničku pripremu, edukativne filmove, skupni i individualni rad, analize i diskusije te definiranje vlastite ideje i vizualne poruke. Samostalni istraživački rad rezultirat će zajedničkim projektom koji će biti prezentiran zajedničkom izložbom. Polaznici će snimati digitalnim fotoaparatima (u različitim terminima i na različitim mjestima) i camerom obscurom (snimanje i izrada fotografija u fotolaboratoriju, aplikacije fotografija na fotopapiru i tekstilu). 

 

Kotizacija po sudioniku iznosi 1.300,00 kn i obuvaća smještaj u Hostelu na bazi punog pansiona, cjelokupni program fotoradionice, stručno vodstvo, potrošne materijale, izradu fotografija, izložbu i prijevoz na različite lokacije snimanja.

 

Sudionici fotoradionice dolaze u Hostel Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza u Puli (Uvala Valsaline, Veruda) u svojem aranžmanu u nedjelju 9. srpnja 2017. do 13 sati a odlaze u četvrtak 20. srpnja 2017. do 10 sati. Moguće je osigurati prijevoz s autobusnog kolodvora u Puli do Hostela uz prethodni dogovor.

 

Za sudjelovanje u Ljetnoj fotoradionici, potrebno je ponijeti digitalni fotoaparat s pripadajućom praznom memorijskom karticom te osobnu i zdravstvenu iskaznicu.

 

Za sve informacije o Ljetnoj fotoradionici možete se obratiti:

Zlati Medak, koncepcija i provedba radionice, voditeljica programa Hrvatskog fotosaveza za mlade, 091/ 377 8622

Predrag Bosnar, odgovorna osoba, tajnik Hrvatskog fotosaveza, predrag.bosnar@hrvatski-fotosavez.hr, 091/ 1003 888

 

Detaljni program radionice možete preuzeti na linku.