Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Drage žene,

Nakon što smo se u prethodnoj radionici informirali o pravilnostima prehrane, vrijeme je da si uljepšamo kraj godine. Već iz samog uvoda možete naslutiti našu  posljednju temu ovogodišnjeg Kluba za žene, a to je izrada frizura. Za kraj nam dolazi Kristina Klopan, dugogodišnji frizer i tehničar 4look akademije, frizersko-kozmetičkog salona i edukacijskog centra koji djeluje na riječkom području profesionalnog usavršavanja frizera, te sudjeluje na mnogim događanjima  umjetničkog i modnog karaktera. Kristina će nam na radionici pričati o pravilnom održavanju i njezi kose, osvrnuti se na rješavanje problematike vlasišta, te otkriti male trikove za svakodnevno oblikovanje frizure koje ćemo isprobati na nekoliko načina i ideja koje možemo primijeniti u svakodnevnom životu. Ukoliko razmišljate o promjeni boje, stila frizure ili pak cjelokupan izgled otvorena je za sva pitanja kao i savjetovanje.

Kristina Klopan je iskusna, mlada i izrazito kreativna profesionalka u svome poslu, što dokazuju brojna dugogodišnja usavršavanja diljem hrvatske i inozemstva. Također je edukator na mnogim seminarima frizera diljem lijepe naše, a sudjelovala je u  raznim projektima (Damir Kedžo, video spot „Vojnik ljubavi“ i „Kada ljubav stisne zube“, modna revija Juraja Zigmana), te je nedavno u suradnji s kolegama predstavljala novu kolekciju na Hairstyle News Festivalu.

Nerijetko je slučaj da se za našu djevojku čarobnih ruku stvara lista čekanja stoga iskoristite priliku u petak 14.12.2018. u 17.00h, u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje) i ulovite Kiku kako bi vas savjetovala o svemu što ste se dvoumili ili niste znali i vezano je za vašu kosu, a želite naučiti ,mi smo se pobrinuli da za kraj godine iz prostora CTK izađete sa zadovoljstvom te na kuhano vino otiđete s osmijehom i prigodnom frizurom.

Sudionice se pozivaju da sa sobom na radionicu donesu gumice, ukosnice i lak za kosu.

Predviđeno trajanje radionice je sat i pol, a broj sudionica je ograničen.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme ispunjavanjem obrasca u nastavku.

Vidimo se!

 

Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.
 

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale  

znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

PRIJAVNICA
RADIONICA POPUNJENA