Erasmus+ vodič za 2019. godinu je vani, a znaju se i rokovi za prijavu projektnih aplikacija. Vrijeme je da svoje projektne ideje prebacite u projektne prijave; da pronađete partnere (ako ih još nemate), da dogovorite kako ćete raspodijeliti sredstva, što ćete i za koga ćete sve to raditi. Da u tome svi skupa budemo što uspješniji i da privučemo što više sredstava u našu lokalnu zajednicu organiziramo dvodnevnu radionicu „EU akademija: Kako se uspješno prijaviti na Erasmus+ natječaj u području mladih?“ što će se održati od 4. do 5. prosinca 2018.

 

Mi u CTK Rijeka provodimo projekte za mlade financirane kroz Erasmus+ program dok se program još zvao Youth in Action. Imamo iskustva s prijavom i provedbom projekata u sve tri ključne aktivnosti, a sada  već i znamo cake i načine da začinite svoje projektne prijedlogee. Radionicu će voditi naše dvije projektne menadžerice Hana Galogaža Lanča i Zagorka Prce Veseli, koje uspješno prijavljuju i privode kraju naše Erasmus+ projekte.

 

Erasmus+ program je najveći program Europske unije koji je usmjeren na učenje, osposobljavanje, mlade i sport. Te smo se upravo zbog toga mi na radionici odlučili fokusirati na područje mladih, u kojem i imamo najviše iskustva. Želite li prijaviti razmjenu mladih, trening za osobe koje rade s mladima, strateško partnerstvo ili pak projekt u području strukturiranog dijaloga – morate nam se pridružiti.

 

Dvodnevna radionica će se održati u utorak i srijedu, od 4. do 5. prosinca, od 11 do 15 sati u prostorima CTK Rijeka (Školjić 6, 1. kat). Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje, no potrebno je podnijeti prijavu preko obrasca u nastavku do nedjelje, 2. prosinca.

 

Radionicu organiziramo u sklopu kluba za mlade RI connect, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Agencije za mobilnost i programe EU te Primorsko-goranske županije.

Dajem privolu da se osobni podaci iz ovog obrasca koriste u svrhu prijave za edukaciju u sklopu projekta RI connect