U tijeku je prijava za nezaposlene mlade osobe u dobi od 15 do 29 godina u besplatnu edukaciju Znanjem do (samo)zapošljavanja s kojom će ojačati socijalne, informatičke i profesionalne vještine.

 

Edukacija u Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, počinje u ponedjeljak 16. ožujka i trajat će do 8. svibnja 2020. godine. Teme radionica bit će prilagođene polaznicima i njihovim potrebama kako bi se postigla potrebna razina individualiziranosti programa.

 

Šesnaest polaznika na radionicama će naučiti kako pripremiti životopis u Europass formatu te ukazati na ono što poslodavcu treba istaknuti i kako se predstaviti na natječaju za posao. Učit će  i osnove poslovnog komuniciranja na engleskom, dok će tijekom informatičkih radionica učiti  Osnove računala, Word, Excel i Internet te će na kraju edukacije imati mogućnost polaganja ispita. Polaznici koji ga uspješno polože ostvariti će pravo na, kod poslodavaca cijenjenu, ECDL diplomu (EU priznata verifikacija informatičkih znanja i vještina).

 

Učit će kako koristiti nove tehnologije u poslovnom okruženju - društvene mreže,  poslovna komunikacija, elektronska pošta, digitalna fotografija i izrada web stranica, E-bankarstvo, Google poslužitelj i njegove mogućosti, ali i koje su mogućnosti zapošljavanja i samozapošljavanja.

 

Na edukaciju se mogu prijaviti nezaposlene mlade osobe u dobi od 15 do 29 godina, a kao dokaz je potrebno dostaviti potvrdu o nezaposlenosti od HZZ-a ili HZMO-a. Edukacija je za polaznike koji ispunjavanju uvjete besplatna, no potrebna je prijava.

 

Ovu edukaciju provodimo kao dio projekta Uključi s(v)e - Pružimo znanje, potaknimo inicijative, financira Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR), a financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Osnovni podaci o korisniku
Adresa
Datoteke moraju biti manje od 10 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx.
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
Adresa
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.