Nekad je sve jednostavnije, kada se razlomi na manje cjeline. Upravo je tako i zamišljena radionica „7 koraka do kredita“ koju donosimo u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak što će se održati u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) u utorak, 4. prosinca 2018, od 16:30 do 18:00 sati.

Cilj radionice je stjecanje znanja i vještina potrebnih za natjecanje, pregovaranje i korištenje kredita, kao i za lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja. Namijenjena je novim poduzetnicima, kao i onima koji to planiraju postati. Radionicu će voditi Vesna Bartolović Stančić, voditeljica Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje, no potrebno je prijaviti se putem obrasca u nastavku.

 

CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.