Kada nisu na radionicama u Centru tehničke kulture Rijeka, mladi informatičari željni novih znanja zimske praznike provode na zimskoj školi informatike u Krapini. Hrvatski savez informatičara, u suradnji sa Srednjom školom Krapina i Krapinskim informatičkim klubom ove godine je organizirao 22. zimsku školu informatike Krapina 2017. koja je otvorena u Srednjoj školi Krapina prvi ponedjeljak nove godine.

Razloga za hvaljenje ima i Centar tehničke kulture jer su Ivana Žužić i Dino Ilić, naši dragi i vrijedni suradnici predavači sudjelovali u školi kao predavači s temama C++ početni, Logo napredni, WEB početni i WEB napredni, dok je Boris  Španić, redoviti polaznik radionica Centra tehničke kulture Rijeka, pohvaljen na programu Logo napredni.

Službeni izvještaj 22. zimske škole informatike Krapina 2017. kaže:

„Uz 31 učenika osnovnih i srednjih škola, najboljih mladih informatičara Hrvatske, odabranih na natječaju za besplatno sudjelovanje Hrvatskog saveza informatičara, u radu škole sudjelovalo je i 139 učenika, 37 nastavnika i profesora te 1 student i 3 građana iz Krapinsko-zagorske županije.

Program 22. zimske škole informatike Krapina 2017. održan je u prostorima Srednje škole Krapina, a polaznicima je na raspolaganju bilo 7 učionica s više od 90 računala u kojima su polaznici kroz 19 radionica usvajali nova znanja iz algoritama, programskih jezika (C++, Logo, Python, Java Android), Linuxa, izrade web stranica, osnova računala, interneta, robotike i dr.

Na ZŠI 2017. u Krapini sudjelovalo je 17 predavača, a organizaciju su vodili Alenka Dogan Capan, voditelj ZŠI 2017 za HSIN, Krunoslav Kranjčec, profesor SŠ Krapina i Stjepan Šalković, profesor SŠ Krapina, voditelji u ime domaćina.“

http://hsin.hr/zimska2017/izvjestaj.php

 

Čestitamo svima!