U sklopu inicijative mladih po-RI-look: digital edition Centra tehničke kulture Rijeka ovaj će se vikend održati intenzivna radionica na kojoj će sudionici inicijative definirati teme i sadržaj koji će se uključiti u mobilnu aplikaciju – turistički vodič po gradu Rijeci. Radionica će se održati u petak, 9. svibnja, u 17:00 sati te nastaviti u subotu, u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6).

po-RI-look: digital edition inicijativa je mladih Centra tehničke kulture Rijeka u kojoj mladi, uz pomoć stručnog tima te kroz rad u specijaliziranim timovima – kreativnom, pravnom i programerskom, sudjeluju u izradi višejezične mobilne aplikacije koja će služiti kao vodič za mlade po gradu Rijeci. Sudjelovati u inicijativi mogu mlade osobe (od 15 do 30 godina) s interesom za rad u bar jednom ili više timova. Inicijativa mladih financirana je od strane Europske komisije kroz program Mladi na djelu, a svi sudionici na kraju projekta mogu zatražiti i Youthpass potvrdu – diplomu koja navodi znanja i vještine koje su sudionici stekli tijekom trajanja projekta te koju mogu priložiti svojim životopisima.

Još uvijek nije prekasno uključiti se u inicijativu: svi koji su zainteresirani, mogu nam se javiti mailom na porilook@ctk-rijeka.hr ili telefonom na 051/320-281 te u petak doći na radionicu u Centar.