Starija/i si od 54? Prijavi se na radionicu umjetničke fotografije!

Datum objave: 26.03.2019. 08:58
Muzej moderne i suvremene umjetnosti u sklopu projekta Kultura dopolavora – jučer, danas, sutra u suradnji s Kreativnim kolektivom Kombinat i Centrom tehničke kulture Rijeka, poziva građane starije od 54 godine na sudjelovanje u ciklusu besplatnih radionica iz umjetničke fotografije.

Odlični uspjesi Budi++ ekipe na Državnom natjecanju iz informatike

Datum objave: 22.03.2019. 17:06
​Državno natjecanje iz informatike održalo se u Primoštenu od 20. do 22. ožujka. Mladi informatičari, učenici osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, natjecali su se u kategorijama Logo, Algoritmi, Razvoj softvera i Osnove informatike. Na natjecanju su sudjelovala šest polaznika Budi++ radionica za darovite učenike, što se redovno tijekom školske godine održavaju u Centru tehničke kulture Rijeka. U Primoštenu su članovi Budi++ ekipe bili iznimno uspješni. 

Upoznajmo svoj grad: Posjet Rodoslovnom centru Kastavštine i Liburnije

Datum objave: 21.03.2019. 15:41
Drage naše korisnice, dragi naši korisnici, ovaj mjesec istraživanje grada i okolice u sklopu programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli odvest će nas u Matulje, gdje ćemo ove subote, 23. ožujka, posjetiti Rodoslovni centar Kastavštine i Liburnije te Zavičajnu zbirku.

All Digital Week 2019

Datum objave: 18.03.2019. 14:26
Pridružite nam se na All Digital Weeku, od 25. do 31. ožujka, pripremili smo mnoštvo aktivnosti i besplatnih radionica u koje ćemo uključiti građane svih dobnih skupina i različitih interesa. U besplatnim radionicama bavit ćemo se: sustavom e-Građani, lažnim vijestima, micro:Bit-ovima, Europassom, robotima, vizualnim identitetom, Canvom, Photoshopom, 3D printanjem, obranom od digitalnih napada, Facebookom, mBotovima, izradom modela drvene barke i modela zrakoplova, mBankingom i Google alatima.

Održan Demo dan za polaznike europskog projekta Bootcamp IT

Datum objave: 15.03.2019. 19:05
Danas je u prostoru Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci održan Demo dan polaznika prvog ciklusa europskog projekta Bootcamp IT te je na taj način i službeno zaključen prvi ciklus istoimenog programa.

Klub za žene: Moda kao način izražavanja

Datum objave: 14.03.2019. 11:59
Pozivamo Vas sve da nam se pridružite na radionici „Moda kao način izražavanja”, u srijedu, 20. ožujka, od 17 do 18 sati. Radionicu će voditi Mariza Butorac, osnivačica i vlasnica „Cro design studio Rijeka“, koji uspješno posluje već 14 godina.

Utorak s penzićima: e-Građani

Datum objave: 13.03.2019. 11:43
Dragi penzići, Dosta je hodanja do MUP-a, čekanja redova na šalterima, ispunjavanja obrazaca i sličnih problema iz 20-tog stoljeća. U ovom Utorku sa penzićima radit ćemo sustav e-Građani gdje ćemo naučiti kako u par klikova doći do raznih potvrda, OIB-a i ostalih informacija. E-Građani je online platforma na koju se svaki građanin Republike Hrvatske može prijaviti nakon registracije u Fini.   U sustavu e-Građani dostupne su elektroničke usluge putem kojih možete:  

Otvorene prijave na Summer business camp!

Datum objave: 12.03.2019. 08:13
​Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju Summer business camp, poduzetnički kamp namijenjen svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja. Summer business camp održat će se u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 26. do 30. lipnja 2019. godine.

Stranice